Vi är i mål med centrumplanen. Trots försening!

Antagandet av detaljplanen för det nya centrumet försenas med en månad. Orsaken är att det saknas en signatur på ett av avtalen. Det är NCC som begärt att fullmäktige ska hålla beslutet i en månad. Således inget osäkert läge. Utan mer en formsak. De personer som ska signera avtalet har helt enkelt inte hunnit med det innan den 25 februari. Om det stämmer kommer beslutet att tas den 25 mars. Precis som om vi skulle tagit det den 25 februari. Eftersom vi bordlägger ärendet får således inget ändras i ärendet. Det är bevis på att vi är i mål. Annars hade förslaget varit återremiss med ett vidhängande motiv. Kanske osvuret vore bäst. Men jag väljer att tro på målgång den 25 mars.

Mello Molly? Har hon varit med i ”Så ska det låta” ? Jag vet inte! Jag vet inte vem Mello Molly är, har bara hört namnet. Konstaterar att jag knappt känner igen någon av de som nu för tiden är med i ”Så ska det låta”. Programserien har ju snart hållit på i 20 år och det är kanske svårt att hitta kändisar? Inte vet jag, jag kanske är för gammal? Jag tycker inte programmet håller tillräckligt hög klass för att jag ska förmås titta på det. Det gör däremot ”På spåret”. Det programmet har snarare blivit bättre med åren. Nya fräscha programledare och intressanta tävlande. Kanske är det så att programmet engagerar tittarna mer. Så upplever jag det! Möjligheten att hitta tävlande är kanske större när man inte enbart behöver leta bland skönsjungande artister?

Vädret är ombytligt nu. I alla fall på Kikås, Östra Mölndal. Ena dagen sol och vår, dagen efter kuling och snöstorm. Det är uppenbart att våren nu brottar ner vintern. Och det ljusnar. Jag ligger på golvet och ställer om timrar som styr lamporna. Mot det bättre. Det ljusare. Ström sparas, energin återvänder i kroppen.

Gott så!

PK

Kommentera

Your email address will not be published.