”Skuggor i skymningen” ?

Köpte biljetter till Lundell igår. Sägs ju vara sista turnén, avskedsturné. Har ju hört det förr när det gäller Lundell. Men hur det än är så är en sak säker, vi är närmre slutet än början när det gäller Lundells turnerande. Så nu har jag biljetter till 30 december, sista göteborgskonserten. Hoppas på magi. Investerat i biljetter till Orup och Dan Hylander också. Hylander är en slitvarg, bara håller på och håller på. Orup känns ju som en showman. Han kör på Rondo. Orup och Tapasbuffé i baren. Oslagbart? Verkligen något att se fram emot.

Nu kommer nyhetsflasharna tätt. Prognoser för asylsökande skrivs upp flera gånger om dagen. Högtryck! Vi fixar det i Mölndal än så länge. Tack vare medmänsklighet, bra logistik och duktiga tjänstemän. Men det är klart att belastningen är hård. Jag upplever att medmänsklighet och solidaritet är något som nu visas upp på ett sätt jag inte upplevt tidigare. När nöden är som störst då är medmänskligheten som bäst. Känns skönt att se det runt omkring sig!

Fullmäktiges ledamöter samlade in pengar till UNHCR vid mötet i september, över 8 000 kronor på en kafferast. Bra jobbat. Tackbrev från UNHCR anlände igår lagom till fullmäktiges oktobermöte. Ska själv försöka mig på en lite mer organiserad insamlingsverksamhet i december. Ska återkomma om vad och hur lite längre fram.

Gott så!
PK

Kommentera

Your email address will not be published.