Sängar tills döden skiljer oss åt!

Idag besöker jag en vårdcentral i Kållered. Studiebesök. Halsont är inte orsaken. Syftet är att ha en dialog med verksamheten om hur dom ser på regionens insats. Allt för att kunna utveckla och förbättra vår politik.

I helgen har vi firat. Hustrun har fyllt år! Vi slog till på ett par nya sängar. Inget impulsköp direkt. Vi hittade några som kändes mycket bra. Ska ha dom tills döden skiljer oss åt, eller tills vi skiljs från vårt hem. Således en viktig framtida investering. Man måste sova gott! Med den verklighet vi idag lever i känns det viktigt.

Så fort dom får chansen är dom där. Nättrollen som hatar invandrare och flyktingar. Elaka, lögnaktiga och korkade. Hade väl inte varit så mycket att orda om om dom stod upp för vad dom skrev eller uttryckte. Men icke! Dom gömmer sig bakom fiktiva namn och clownbilder. Vilket i och för sig kanske är nära sanningen. Men det tär på en ibland. Inte minst när man förstår att många av dom inte fattar hur saker och ting hänger ihop. Ska inte förfasa mig mer över dom nu!

Nu öppnar Mölndals stad boende för ensamkommande flyktingbarn i egen regi. Ett på Torrekulla och ett i Balltorp. Det är ett bra sätt att komma undan guldgrävare i flyktingbranschen som tar ut ockerhyror för lägenheter. Något som varit i fokus under en tid. Hoppas fler kommuner följer efter. Bra att slå undan benen på en sån marknad. Att det bara finns en sån marknad är ett tecken på girighet. Värsta sorten!

I veckan som kommer har jag mitt första styrelsemöte med Mölndala Fastighets AB. Det kommer att bli bra. Tror att det är ett av de mest utmanande politiska uppdrag jag haft! Ny stadsdel ska byggas. Fantastiskt. Återkommer om det!

Gott så!
PK!

Kommentera

Your email address will not be published.