Läderklädda hårdrockare med sötsur sås

Inget är så uppfriskande som en lunch med en gammal vän. Gott tjöt om ditten och datten. Idag avhandlade vi ämnen som läderklädda hårdrockare från 80-talet. Bra och dåliga journalistiska insatser. Gemensamma vänners motorcyklar. Vi hade ju bara en knapp timme på oss, så det var vad vi hann. Sittande vid vårt, alltid lediga, fönsterbord på Kinesrestaurangen. Bedårande utsikt mot huset mittemot. Ett vitt gammalt trähus. Posten kom förbi medan vi satt där. I övrigt inget! Det gör att trots fönsterbord kan fokus hållas på diskussionen.

Åkte från min vän med ett glatt sinne för att gå på möte med en valberedning. Det är inte alltid lika uppfriskande. Diskussioner om jämställdhet, kompetens och personliga kvalitéer. Uppdraget som en valberedning har är nog ett av det viktigaste. Att klara att besätta skutan med rätt folk. Viktigt! Vi kom inte överens, utan fick bordlägga. Nu stundar tider av förankring och diskussioner med andra personer för att se om det får att komma fram och hitta en lösning. Det är bara in och grotta i det. Finns inget annat.

Imorgon blir det upp tidigt. Möte med koncernbolaget Kvarnfallet AB. Sen styrelsekonferens för GR på Marstrands havshotell. Kan tänka att vinden biter där med minusgrader ute. Vi ska vara inne. Vilket är en förutsättning den här tiden på året vid Marstrand.

Gott så!

PK

Kommentera

Your email address will not be published.