I helgen ska jag kräla på golvet…

Mycket Saudi nu. Mycket kritik mot regeringen sätt att sköta frågan. Kritik mot ordval med jämförelser. Frågan är vad faran är med att kalla saker för vad man tycker dom är? Jag tycker det är rätt att stå upp för mänskliga rättigheter. Det är medeltid att piska människor för att dom uttrycker sin åsikt. Thats it!
Jag vill minnas att Carls Bildt liknade Vladimir Putin för Hitler under sin tid som utrikesminister. Pang på bara! Han sa väl va han tyckte, han också? Carl Bildt alltså.

Får räcka med rikspolitik för idag. Har haft möte i Göteborg idag, presidiemöte med RUN. Där bestäms ditten och datten. Stora och små frågor. Norra Hamngatan är bas för Regionutvecklingssekretariatet i Västra Götaland. Där händer det massor. När jag får frågan om vad Regionutvecklingsnämnden gör är det lättare att säga; vi sysslar inte med sjukvård. I övrig är det en diversebutik med utveckling i fokus. Vill du veta mer rekommenderar jag ett besök här!

Fars Hatt i Kungälv. Platsen för den Socialdemokratiska regionfullmäktigegruppen under fredag och lördag denna vaecka. Diskussioner om oppositionsbudget. Gäller att lyfta fram de frågor som vi vill profilera. Visst finns det skillnad. Vårt mål är att sluta hälsoklyftorna. Det är på det målet vårt budgetförslag baseras. Så enkelt.

I helgen ska jag kräla på golvet och ställa om tiden på ljusklockorna, eller timers som det heter. Att dagsljuset håller sig kvar så länge på kvällarna kväver lampskenet. Det börjar med det. Så småningom ska gräsmattan lagas, klippas. Möbler bäras ut på altan. Grillen tändas. Det mäktiga vårljuset rullar in och stannar länge på kvällarna. Fåglar skriker, hundar skäller, grannar skriker. Vår i luften.

Gott så!
PK

Kommentera

Your email address will not be published.