Har inte med saken att göra! Men…

Hörde att S i Göteborg ska ha en så kallad ”hearing” där man ska få chansen att ställa frågor till de kandidater som önskar efterträda Anneli Hulthén. Allt för att skapa en öppen och transparent process. Kanske är bra? Men är det vettigt att bjuda in media till en sån hearing? Vet inte om jag tycker det. Att låta GP sätta ”fyrar” på kandidaterna – Ja e skeptisk!

Nu kan man ju säga att jag inte har med saken att göra. Jag bor ju i Mölndal. Och får vara med att välja min politiker i Mölndal, utse vilka kandidater jag tycker ska representera Socialdemokraterna i Mölndal i fullmäktige, region och riksdag. Så kanske borde jag inte ha synpunkter på hur man gör i Göteborg. Men kan inte låta bli att tycka lite i alla fall:)

Idag höst, definitivt. Kallt, dimmigt och halt. Gult på träden. Har lyckats få tag på biljetter till Orups show på Rondo i Göteborg, men inte till Lundell avskedskonsert på Konserthuset? Kanske ett tecken på att jag håller på att bli gammal. Jag blir lite religiös på nåt sätt. Som Fan. Jag vet inte, vill inte bli gammal. Får jaga tag i biljett till Lundell. Helt säker på att man kan vara både ock!

Gott så!
PK

Kommentera

Your email address will not be published.