Batterierna laddade och kalasgoda grannar!

Nu är semestern definitivt slut. Avslutade med en ordentligt förkylning. Men sommaren har varit bra. Gjort en härlig resa i Europa. Tyskland, Österrike, Italien, Schweiz, Frankrike, Tyskland igen, och så hem. Fantastiskt! Ett av målen var Venedig, det andra var Bernkastel i Moseldalen där jag och hustrun har ett 10 kvadratmeter stort arrende i ett vinfält. En rolig resa med bästa sällskapet. Det har varit gott att ladda batterierna.
image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag startar arbetet med att planera ledarutbildning för Socialdemokrater runt om i Sverige. Till Stockholm för möte med den centrala studiekommitteén. Mötet hålls på partihögkvarteret på Sveavägen 68. Var tåget i tid? Nä knappast. Dä finns det en hel del att göra. Märkligt att dom inte kan informera att tåget kommer att bli sent på grund av banarbete. Det vet man ju om redan innan man startar! Då hade man i tid kunnat förbereda dom som väntar på en. Men icke!

I veckan blir det distriktsstyrelse. Då kommer förslaget om ny distriktsindelning att presenteras. Kanske ingen kioskvältare, men för många inblandade har det varit många hetsiga diskussioner. Men nu ser det ut att bli det som är det mest logiska. Tack och lov för det! Får återkomma med en liten rapport om det efter vårt möte imorgon.

I helgen som gick fyllde grannen 60 år. Firades med stort kalas. Dom hade byggt om hela altan till irländsk pub. Med tapp, darttavla, inredning, band…ja hela konkarongen. Helt fantastisk! En lycka över att få vara grannar till såna grannar om ni fattar vad jag menar.

Gott så!
PK

Kommentera

Your email address will not be published.